İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

May

9.10 ve 11.sınıf 2.yazılı ve mazeret sınav tarihleri için aşağıdaki dosya bağlantısını tıklayınız.

May

Nis

12.sınıf 2.yazılı ve mazeret sınav tarihlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Nis

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem veli toplantısı 28 Mart 2024 tarihinde yapılacak.Bütün velilerimizi bekliyoruz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Sınıf Güncel Ders Programı için aşagıdaki dosya bağlantısına tıklayınız.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yaşı kutlu olsun.Gururla,onurla ve coşkuyla kutluyoruz.Günümüzde daha net görüyoruz ki devletimizin güçlü olması bütün dünya mazlumlarının duasıdır.Bütün kalbimizle inanıyoruz ki güneş yörüngesinde döndükçe  mazluma umut;zalime korku salan hilal ve yıldızlı al bayrağımız göklerde dalgalanacaktır.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursu Ders programı ile Öğrenci Listelerine aşağıdaki dosya bağlantılarından ulaşabilirsiniz.

Tem

Türk Milleti , tarih boyunca çok detanlar yazdı.15 Temmuz 2016 tarihinde kahramanlık destanlarına bir destan daha ekledi.Bu vesileyle gül bahçesine girercesine vatan uğruna ;candan,anadan yardan geçen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,gazilerimize sağlık,sıhhat ve afiyet diliyoruz.

Ağu

Malagirt'te,kapılarını açtık.Miryakefalon zaferiyle  tapusunu aldık.Dumlupınar'da tescilledik.Anadolu vatanımızdır.